Anotace: Snění
tak tahle je druhá od tebe, co čtu a je krásná.
měsíc s uhry krátérů
( pořád ještě v pubertě )
přes bílou tvář páterů
čpulí rty básní, líbe tě
vítej mez námi:-))
14.01.2006 18:17:00 | kulishak
Taky bych moc chtěl milovat,
nejen couvat a dorůstat...
Hezká básnička..
14.01.2006 11:30:00 | Bajaja
Tak jako měsíc, Ti píseň zpívám
z nebe se na Tě, Jitřenko dívám
Tak jako měsic, píseň Ti pěji
na hvězdném nebi, vstříc beznaději...
14.01.2006 00:32:00 | Buližník