Procitnutí
Energie lásky
rozkvetlé krásky
proudí celým člověkem
k celému člověku.
Vznášíš se v pohledech
omámená a šťastná.
Srdce tluče a hlava se točí.
Letíš i pluješ prostorem nitra,
kde procitnutí se skrývá-
tam v krajině věčnosti
nesmrtelné bytosti
propojení převtělení
a lidského naplnění.
On existuje.
Vím, že víš.
Přečteno 386x
Tipy 23
Poslední tipující: vílí křídla.., carodejka, la loba, Dygi, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, Gabrielle, Dota Slunská, CULIKATÁ, Danga, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)