Hvězda Šam.
Anotace: .. Alpha Sagittae
Přes prsty dívám se na hvězdu Šam
je tuze krásná
(mám taky svůj šarm)
v souhvězdí Sagitta šípu je hrot
nevím, zda přiblížit se
bude vhod
proč míjet zbloudilý Amorův šíp
bylo hůř, teprve teď
bude líp
den a noc pronásleduje mě dítě
střílí po mně, pakli
dovedu mít Tě?
proč Alphu Sagittae miluji ve snu
s prostřeleným srdcem
fender kiss slejznu
z křídel, pak hollygrab, back flip no hand - jeď!
jí se to líbí, dí
- v cílu jsi!!! já teď..
Přečteno 296x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, Mbonita, PIPSQUEAK, Psavec, Tamara, Květka Š., Jiná, CULIKATÁ, labuť, Gabrielle
Komentáře (0)