Krásná a bolavá jako zrazené srdce.
....
Pálím mosty, ani na fotce nesmím tě vidět,
chybíš mi moc, nechci tě začít nenávidět
však ublížil jsi mi příšil,
možná nechápeš to
však nevím čemu se divíš.
srdce zjizvené a pryč jsou naděje,
......
srdce zlomené chal se vkrádá do těla
srdce studené a smrt mě vede tam
kam jsem nikdy nechtěla...
18.04.2011 14:14:00 | kasparoza