Zvuk pondělního pádu listí
Anotace: "That's the sound, that's the sound you're waiting for..."
Střemhlavě
do Tvé náruče
se potápím
ze sna.
Váhavě
rozplétám obruče
zjištění, že bdím.
Čislem osm
zaplnila se naše cesta
a zítra je pondělí
měsíce pádu listí,
které vítr vane pryč.
A tak každý z nás
se ráno probudí
a zjistí,
že přišel náš den,
náš klíč.
...
Slyšíš ten zvuk?
Ten, na nějž tak dlouho čekáš?...
Přečteno 370x
Tipy 7
Poslední tipující: vílí křídla.., fuu, Jana M., CULIKATÁ, Sladkalu
Komentáře (4)
Komentujících (4)