Sama nevím...
Jsi mým...
čím mi vlastně jsi?
Nevím,
tak zatáhni závěsy,
a letmými dotyky,
spojíme naše světy,
ty se chop motyky,
já zasadím květy,
a až nám přestane stačit,
žít sami pro sebe,
budeme bolestně tančit,
věřit na nebe,
snažit se vzkřísit,
co nikdy nežilo,
lásku s rozumem mísit,
což by se nemělo.
Přečteno 365x
Tipy 7
Poslední tipující: A. V. Nýmand, Malá Lucije, CULIKATÁ, Gabrielle, Descardea, Hannazka
Komentáře (2)
Komentujících (2)