Jsem stín,jsem dým - bez vůně
Anotace: ...někdo se mi dostává pod drápky...tak se tu tajně vypisuji...
Jsem dým bez ohně,
jsem tmou v denním světle,
jsem květinou bez vůně.
Prý proč?
Sama nevím.
Snad, že se mi stýská,
ale to už bys' mohl vědět zase ty!
Přečteno 325x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., Nick Name, CULIKATÁ
Komentáře (0)