Polibek
Když už pláčou i mé hříchy
a po slunci není ani stopa
měsíc zdá se být tak tichý
chce vidět spolu nás oba.
Vítr dravě a trpělivě vyčkává
na polibek který teď přichází
i on ví že Ty jsi ta pravá
čeká až vyjdeme z nesnází.
Polibek který mi rozbije sny
a ze střepů zbyde skutečnost
přinese zpátky společné dny
budeme pro sebe mít věčnost.
Přečteno 480x
Tipy 12
Poslední tipující: Anjesis, NikitaNikaT., Actafool, Sladkalu, James Libustka, Špáďa, Lioness, carodejka
Komentáře (4)
Komentujících (4)