Anotace: Inspirace je jistý druh (neškodného?) šílenství, psaní zas jistý druh (prospěšné?) arteterapie...
Milovník skvělý či mluvka jen?
Která by posoudit to chtěla?
Teď jsem jen klávesový Tramp,
Ty lady, co to čísti chtěla...
Díky za skvělé hodnocení,
za Tvoje milá slova též,
však co když názor Tvůj se změní
již s další básní, kterou čteš?
Nespěchej příliš s posouzením,
třeba jsem tu jen sladce lhal,
jak ten, kdo pokreslil se Henou
řka, že se tetovati dal?
A pak jméno v srdci skryté
před jinou schůzkou vymazal,
aby té další vyhlídnuté
strdí kol retů namazal?
;o)))
29.11.2010 12:17:00 | Kozoroh 1
Kozorohu, Tvé dílko mne nadchlo, vážně... já myslím, že jsi skvělý milovník a o tu pravou.. nebude dlouho nouze, ST!***
27.11.2010 12:46:00 | NikitaNikaT.
střelkyně1:
Učiním dle rozkazu!
/Nebo je to zbožné přání?/
A namísto provazu
volím raděj veršování...
Když vylíčím svoje splíny,
sám se jim pak vysměju,
zřejmě už nebudu jiný,
ztěží někdy dospěju.
Někdy Jeník Ratkin něžný,
co s Měsícem rozmlouvá,
jindy zas sováček sněžný,
co dost pádný zoban má...
Přijď se zase někdy podívat, co jsem ve chvílích bláznivé inspirace spáchal a spolu se mnou pak žasni nad neomezenými schopnostmi lidského ducha, který dokáže převést do veršů nejednu ptákovinku./ Např. i návod na vybrační kroužky Primeros, bratru za stopade, či baladu o ptáčkovi, který už šel málem do iinvalídky, ale díky Clavinu je zas Jura a sexuální ďábel!;o)))
To vše už je sepsáno a jinde už i zveřejněno!
11.11.2010 18:50:00 | Kozoroh 1
Bíša:
Zachovám se podle rady,
cos mi co psycholog dal,
verše, co jsi četl tady,
na VŘSR jsem psal.
Večer byl a trochu mžilo,
do duše se vloupal splín,
v báseň se to zakuklilo
a já honem spěchal s tím.
Možná někdo svoje trable
ve verších mých poznával,
zklidnil se, zahrál si Scrable,
pak vstal a dál bojoval!
Pokud něco v tomto stylu
zdařilo se veršům mým,
načerpám zas z toho sílu,
sám se celý projasním...;o)))
11.11.2010 18:39:00 | Kozoroh 1