Jednou přijde ten co radost ti ukáže,
ten který tě šťastnou udělat dokáže...
Jakou krásu život skrývá pak poznáš,
veškeré zásluhy za štěstí mu doznáš
a v tu chvíli zapomeneš i na to jak zlý byl,
když ti do srdce v minulosti jen bolest vryl,
ale odměnítě za tvé čekání a za tu sílu dál jít,
za to odhodlání na světě žít
...a daruje tvému srdci štěstí...
Jen mě to tak napadlo při čtení tvé básně. I když stále čekáš na lásku, tak jednou přijde a pak to utrpení, kterým jsi musela projít bude konečně mít smysl... Báseň moc krásná. Azazen
17.05.2011 13:07:00 | Azazen