Ozdoba
Vzdálená a přeci pořád Tvoje
schoulená smutkem do vánočního chvoje
Ozdoba s perletí,co už dávno vyšla z módy
dlouhovlasá blondýnka,ta z dnešní doby...
Zářící svíce a odraz mých rtů
úsměv Ti dám na počkání..jsi vážně tu?
Ozvěna co se ztrácí ,jen slyším tiché cinkání
ve dlani mám maličký zvoneček,smutek s ním zaháním...
Prý zůstala naděje někde schovaná
pod zlatou mašlí,je pěkně zmuchlaná
Šeptám si přání,které Ty neslyšíš
jsem ozdoba k mání......nevidíš?
Přečteno 415x
Tipy 30
Poslední tipující: Linzerka, Bíša, Eru Alonnar, Niky88, Dygi, Jiná, zenge, Gabrielle, Květka Š., bobi bobie, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)