Jak dopadají zamilovaní
Anotace: Je to něco mezi láskou a smrtí.
Jak dopadají zamilovaní
Začíná noc a já jdu spát
Další den v šedi za sebou mám
Teď nechám si o tobě zdát
Kde tě lásko, kde tě mám
Ráno se vzbudím a půjdu dál
Teď jsem však s tebou v myšlenkách
Tu hru jménem vztah sem hrál
Sny kolíbají mě na svých vlnkách
Vzpomínám na dny bez viny
Bez zbytečných výčitek
Zklamán tebou, sebou, láskou a lidmi
Dusím v sobě zklamání a vztek
Ráno stejně jako včera
Jako by to někdo chtěl
Mám pocit, že končí moje éra
A že skončit bych to měl
Tak dávám ti sbohem
Bez tebe žít nemůžu a ani nechci
Posilním se napřed alkoholem
Než duši mi odnesou nebeští letci
Krev po rukou mi stéká
Slyším v dálce andělský chór
Čeká mě už poslední štreka
Láska je horší než mor
Tak vidíš, kam si mě dohnala
Když své srdce si mi dala
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: Any 4
Komentáře (0)