Srdce v zástavárně
Až na konci světa,
svedená polibky,
s tváří v dlaních,
životem na střípky
pláču
radostí i bolestí,
že našel si mě osud,
šťastná i nešťastná
jak nebyla jsem dosud...
Rozevřel's ránu
a vyrval mi srdce z těla,
s rozumem na dlani
tolik jsem Ti záviděla...
Utíkám
s hlavou v oblacích
a srdcem u Tebe v zástavárně.
Vlastně Ti ho nechám
a vím,že nebude to marně...
...naplnil's ho láskou...
Přečteno 367x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, Dygi, Psavec, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)