To Z.romantik
jsou věci, kterým věřit smíš
a které nemá Múza v područí
jsou věci, kterým těžko poručíš
ať hledáš kde chceš skrýš...
10.11.2010 20:07:00 | šuměnka
Nevěřte básníkům když koří se své můze
nevěřte jim, to zde jen prosté lůze
se chtějí svými city podělit
a trochu, trochu si ulevit.
:o)) ST*! ;o)
10.11.2010 20:03:00 | Zasr. romantik
Halená do smutku,
co leží v žaludku,
slova tvá sladkobol,
co leží tebe kol,
vyprávějí.
A já se chvěji...
10.11.2010 13:59:00 | Špáďa