Okouzlená
Anotace: o mojí platonické lásce.. :)
Naprosto okouzlena jsem,
jeho vzhledem i hlasem,
povahou, duší, citlivostí,
celou jeho osobností.
Je tak jiný, výjimečný,
tak reálný i neskutečný,
můj život se díky němu mění,
je z chladné země ale chladný není.
Tisíce věcí mě napadá,
čím popsat se dá jeho nálada
a jeho štíhlá postava
se spoustou dívek zamává.
A vím, že nejsem jediná,
kdo o něm sní když usíná,
v mém srdci je navždy pohřbený
a nic a nikdo to nezmění.
Přečteno 466x
Tipy 11
Poslední tipující: Anjesis, Angela Valley, jitka.svobodova, CULIKATÁ, Žqáry, Mbonita, Agniezka, Kapka, Gabrielle
Komentáře (3)
Komentujících (3)