CANNABA
Píši Vám, můj milý,
neboť se našeho setkání velmi bojím.
Mám strach,
že vaši důvěru zklamu, snad…
Snad mám opravdu jen strach
a nebo cítím,
jaké to je míti rád?
Nevím, sama se ve svých citech topím,
bloudím, obavami se soužím.
Co když nebudu taková,
jako ve Vašich představách.
Zklamaná důvěra,
opuštěné iluze o kráse
a přátelství,
o víře a porozumění,
poznání nového,
něčeho, co vyšlo ze starého…
Můj milý, drahý můj,
jak se k Vám chovat,
jak Vás poznat,
jaký jste ve skutečnosti,
jaký jste ve svém krásném srdci?
Velmi se toho všeho bojím.
V srdci mi hnízdí obavy a strach,
snad nebude tomu tak napořád.
Doufám a věřím,
modlím se za nás dva.
Toužím po Vás
a našem setkání,
snad se naše nejistota v radost
a souznění již brzy promění…
Komentáře (1)
Komentujících (1)