Láska a její nástrahy
Anotace: Láska není žádná věda
Láska
Láskou se zabývám a trápím
Těším se z ní i strádám
Její rozmary jí vždycky trpím
A své srdce do rukou vkládám
Vždy podrží mě nahoře
Aby na kolena mě mohla srazit
Přináší nám radosti moře
A přitom se snaží kudlu do zad vrazit
Spoustu lidí ji dlouho hledá
Někomu se podaří hned
Mnohým to zadarmo nedá
A získat ji není žádný med
Na kolena před ní padnu
Jen ať se mi v ní zadaří
Bez ní velmi rychle chřadnu
S ní celý svět září
Lásku každý potřebuje
A jak víme, není to žádná věda
Šťastný, kdo si ji vybojuje
Toť je má rada
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Nick Name
Komentáře (0)