Světluška - zoufalství
Anotace: ...chtěla bych být jako ona...
Chtěla bych mít její moc,
rozzářit se každou noc.
Nemá žádné baterie,
sama sebou se nabije.
Proč já, musím po tmě chodit,
baterkou si v noci svítit?
Možná pomohla by cola s rumem?
Jasně,rozzářím si oči alkoholem!
Komentáře (4)
Komentujících (4)