Daruj mi ...
.
Daruj mi oceán
a ty budeš v něm rybkou
Daruj mi zázemí
u plotny nad polívkou.
Daruj mi svobodu
vracet se k tobě
Daruj mi vše co chceš,
co zbývá tobě
daruji za to ti
třpyt tužby zrcátek
daruji za lásku
mou lásku nazpátek
daruji nezištně
základ tvých kuřátek
daruji sám sebe
... hrdinu pohádek...
Tahleta představa
baví mě docela
na našich ramenech
... mít křídla anděla ... „-))
*
------------------------------------------
Comment pro Čardášová.babizna, dílko "Namaluj ..."
11.11.2010 18:18
*
Přečteno 547x
Tipy 24
Poslední tipující: jvacl, Tanzania, Kapka, James Libustka, Špáďa, Romana Šamanka Ladyloba, JardaCH, jitka.svobodova, Bíša, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)