Kdy se vrátíš?

Kdy se vrátíš?

Anotace: Tak moc mi chybíš :((( vrať se...

Kde jsi ta, kterou jsem byla milována.
Kterou já hluboce milovala.
Kde jsi, sázka byla vyrovnána.
Má touha ji rozvinula.

Slza spadne, když na Tebe vzpomínám.
V srdci se krvaví rány.
Mám strach, že realitu nevnímám.
Zavřely se v Ráji brány.

Očekávám Tě dnem i nocí,
chci slyšet Tvůj hlas.
Mě už není ku pomoci,
zabíjí mě mocný ďas.

Ďas, kterému se láska říká,
sváří mě a bodá.
Nenávist mě opět svlíká,
odvahu mi dodá?
Autor Leonkaaa, 11.11.2010
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké, naléhavé a citově zabarvené.))

12.11.2010 00:56:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí