střepy a srdce
Anotace: za pravopisné chyby se omlouvám a todle dílko vyšlo z mým neuspořádáným citů :(
mám v srdci střepy,
a ty ho rozmlátili na maděry.
každý střep,
obsahuje lásku pro celý svět.
ale k těm pár střepům,
obsahují lásku k mým přátelům.
v každém mém střepu nemusí být svět,
stačí když tam je jeden člověk.
střípky mého srdce těd hedám,
pokusy složit ho dohromady mám.
Přečteno 413x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
Komentáře (1)
Komentujících (1)