Opilá
Z rádia zní tóny starých šansonů,
zapaluji svíčku s vůní citronů,
zaháním tím tíseň z tlaku démonů,
pociťuji příchod nových průlomů.
Víno jiskru skrývá v hladké sklenici,
skrz rudou prosvítá plamen od svící,
ať klidně dál prudí všichni cynici,
užívám pohodu, úsměv na líci.
Odejít od Světa do stavu beztíže,
sedět si u krbu třeba v negližé,
neviděna bloudit v zámcích Paříže,
na mostu Milvio - zámek na mříže.
Pojď se mnou se toulat snivým večerem,
nepustím tě z tenat, buď mým modelem,
kradu chvilky štěstí v bytě zšeřelém,
na dno sklenky slétám se svým andělem…
Přečteno 361x
Tipy 46
Poslední tipující: bobi bobie, Zasr. romantik, Holis, la loba, strašidýlko-střapatý, Aka Kiss, Psavec, dream in emptiness, Bíša, Lota, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)