Mám málo
Tvá ústa ztichla, však srdce promlouvá,
láska si vzdychla a jiný rozměr má,
už není třeba slyšet slova laskavá,
z očí čtu vášeň, jsem ten, kdo prohrává…
Rozum se dostal do úzkých,
neví co láska je, co hřích,
srdce ten rozdíl právě vymazalo,
chci Tebe znova, stále tě mám málo….
Přečteno 528x
Tipy 53
Poslední tipující: Zasr. romantik, Holis, la loba, bobi bobie, Noc17, Aka Kiss, Psavec, dream in emptiness, Bíša, Dota Slunská, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)