Zakázané
Anotace: psáno v 15-ti pro mou první lásku
Zakázané ovoce
vždycky nejlíp chutná,
když jsem tak seděla
a přemýšlela o tmě,
nejraději mám taky den,
co se vleče-neuteče,
protože ty noci
jsou mi zakázané,
jako to ovoce.
Dnes nekoná se
žádný hlídač sadu
a tak tvé sladké plody
se tak krásně kradou.
Přečteno 305x
Tipy 6
Poslední tipující: carodejka, Kapka, CULIKATÁ, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)