Copánky dnů
hodiny mezi prsty mizí
splétáš dny do copánků
to co ti včera bylo cizí
čteš dnes ve tváři vánku
a ze dnů týden skládáš
vánek ti nese vzkaz
čteš ho a trošku váháš
opravdu přijde zas??
vánek ti slůvka skládá
co tvář ti pohladí
že to co máš tak ráda
ti láska přivádí...
Komentáře (4)
Komentujících (4)