O hudbě
Slova, jež ústa bojí se vyslovit,
vykřičí do strun prsty bez rozpaku.
Poslouchej mojí hudby tenkou nit,
jen pro tebe hraji bez obav a strachu.
Po pražcích rychle kmitá jazyků pět,
které ve vlasech tě občas hladí.
S tebou bych rád prohodil několik vět,
nemaje výčitky, že mi slova neladí.
Ta totiž narozdíl od hudby mé,
ublížit na srdci oběma mohou.
Tak hraju song lásky v akordu cé,
rytmus si do toho klepu nohou.
Přečteno 726x
Tipy 9
Poslední tipující: hanele m., Míša S., Sladkalu, Bíša, CULIKATÁ, Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (4)