Štěstí? - Smutek?
Jsem sama v celé kavárně
Však cítim se šťastně
Sedim tu jen u hrnku kávy
A srdce mam plné lásky
Jen jediné přání k dokonalosti mám
A to je tedy s tebou být
Už nějaký čas tě znám
I ty chceš se mnou žít
Tvoje děti,ty a já
My budeme rodinka krásná
A přesto mi bude něco chybět...
Nebudu dokonale šťastná
Ty víš,co bych si přála
Ty víš,jaký je můj velký sen
Sen,který mě už dlouho ničí...
...stát se matkou a ne tetou jen
I bez tvých dětí - tou tetou již jsem.
Přečteno 335x
Tipy 5
Poslední tipující: Sladkalu, jitka.svobodova
Komentáře (3)
Komentujících (3)