Sama v dešti..
Anotace: Možná metafora, možná to tak je.. Než jsem včera usla, tak mě něco málo napadlo..
Unavené oči pláčou,
sedíc samotné dívky v dešti,
jiskry v očích již dávnou neskáčou,
topí se v nešťastné zamilovanosti..
Štěstí stalo se minulostí,
srdce svírá jí žal,
zasloužil by hlavu utnouti
ten, kdo srdce jí vzal..
Sliby o lásce byly jen lží,
hnusně jí motal hlavu,
do očí se opět vlévají slzy
a touží si ostřím projeti ruku..
Dny, kdy se smávali spolu už se nevrátí,
přemýšlí proč tedy má na světě býti..
Přečteno 426x
Tipy 3
Poslední tipující: Prdelka10, R.
Komentáře (0)