Na dobrou noc
Anotace: krásné sny přeji..
Plamínek dne dohořívá již,
další klepe na dveře,neslyšíš?
Přes hvězdné nebe na tebe kouká,
jak rozkvetlá na jaře louka
a ta nejsladší z jarních květů,
již závidím já světu,
ta nejsladší v mé náruči dřímá,
jají vůně lásku ve mě vzpíná,
citů silný vodospád,
prosím kotě-teď už spát,
o květině snít svůj sen,
jsem tvůj navždy-tvůj jen
Přečteno 404x
Tipy 3
Poslední tipující: la loba, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)