Rozbolavělé srdce
Anotace: opět básnička, která vyjadřuje to jak se cejtím i když trochu depresivní... :(
Každýmu hledím do očí a
říkám, smutek ten mě nezničí.
Opak je pravdou,
a já jdu dál cestou prokletou.
Ta cesta vede až na kraj propasti a
já do ní zkočím i se vou bolestí.
Se srdcem, které jen krvací,
a na obličeji oči plačící.
Slzy, které jsou pro někoho,
v mém srdci pro něj místo zbylo.
Komentáře (1)
Komentujících (1)