Nemůžu...
V srdci prázdno
v hlavě zmatek...
...nebo možná obráceně?
Bloudím ve tmách,
nevím kudy kam...
...jak zatoulané štěně...
Topím se ve vlastních slzách
co štípou na rtech
rozpaskaných od polibků.
Miluju Tě
a nenávidím...
...naprosto a beze zbytku...
Přečteno 400x
Tipy 9
Poslední tipující: Any 4, TetaKazi, Psavec, Roger, Kapka, Vampyrella
Komentáře (2)
Komentujících (2)