desetaro
Triviální.
Cigarety schovaný na horší časy
se v těch časech nikdy nenajdou.
Šílím - že ve vztahu s tebou
mám největší citový pouto
k svýmu telefonu.
Obléct si tak nic ve všem
a všechno v ničem
a běhat před okny
mezi druhou a třetí ráno,
to je největší sen -můj-
a nejlepší je,
že se to špatně dělá.
Miliarda myšlenek každej den
a čekání
pak se zasmějem
že bolest nepřechází
a dobrou
už dávno bych to zabalila
ale-
pitomý přikázání!
Přečteno 482x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, Mraveneček, FrankB, la loba, James Libustka, Kapka, Lioness
Komentáře (0)