Vzpomínání
Úryvky milostných písní
do dlaní napadané,
kupí se na hromadu vzpomínek.
Jednou je někdo vysní
z života nastřádané,
kupí je na hromadu vzpomínek.
Bolestné vzdychání
při čarovném milování,
tkví ze vzpomínek pavučin.
Z venčí se schyluje ke klekání
a já se vzpomínkou na Tebe
ulehám do peřin.
Přečteno 253x
Tipy 7
Poslední tipující: Mbonita, labuť, Gabrielle, la loba
Komentáře (0)