Okamžiky toužení (po něm) jsou asi ty nejhezčí a nejbarevnější v životě ženy; jedny z nehorších pak mohou být chvíle, když neví, jak se ho zbavit...
17.11.2010 03:31:00 | Špáďa
jsou chvíle kdy mi schází jak běžci chybí dech
když sprintem běžel k cíli a sklidil neúspěch
kdy slza potichu stéká do opuštěných dlaní
jsou chvíle kdy mi schází jak trávě rosa ranní
ST!
16.11.2010 19:57:00 | hašlerka
Jsou chvíle, kdy mi chybíš,tak
že nenám ruce ,nohy
bohy prosím a dotyk
i na chodník klesnu na kolena
a všechny strasti padnou mi na ramena
jak pohoří Atlas
a já mám být ta..co je unese
ach ne
ruce dvé jsou víc než jedna
a dvoje rty..
prosím o horké maliny..
ST
16.11.2010 19:00:00 | Mbonita