Samota @ Láska
Srdce stále smutek cítí,
stále chybí mi náruč bezpečí.
Proč tolik pláče moje kvítí,
o lásce chci říct pár vět.
Chtěl bych pravou lásku,
zbaviti se děsu samoty.
Dívat se na lásku tajně do očí.
Kolem mně se srdíčka točí.
Dívám se, a třesu se...
Chci ten kouzelný pocit,
a moje srdce hřeje se.
Pravý dech a krásný cit.
A hle, ten vánek té lásky,
vidím kouzlo očí té krásky.
Vyznání lásky do očí říci.
A navždy s ní celý život býti.
Přečteno 404x
Tipy 1
Poslední tipující: Butterfly-effect
Komentáře (3)
Komentujících (3)