Poslední vzdech
Anotace: a teď už mě nech...
Pod peřinou bez studu
nahotinkou jen tak nebudu
Dej si ruku na srdce
cítíš svoje emoce...
A tak Tě vtáhnu do děje
rozechvělá je naděje
Jedním tahem bez doteku
zavři oči, je to k vzteku...
Pomalu a hezky s citem
píšu Ti na záda,že chci Tě
Teď v žáru mojí fantazie
poliju se lahví s vínem
Vlhkost v dlaních je mnou dána
šeptej mi slova co jsou psána
Dotkni se rtů a polibek si nech
uslyšíš naposled můj vzdech...
Ách... a už mě nech....
Přečteno 391x
Tipy 29
Poslední tipující: Bíša, vodnař, sobý hnusec, Jacob P. Verlaine, bobi bobie, Žqáry, Doradan, Gabrielle, Eru Alonnar, Sladkalu, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)