Pavouk
Anotace: Někdy bych si přála být nemilosrdou potvorou...:o)
Jsem hladový pavouk co pavučinu má
který na jednu bezbrannou mušku čeká
až si jednou kolem jen tak poletí
a do mé sítě se chudinka polapí
Pak já bez rozmyšlení a hbitě
jakmile chytí se do mé sítě
tak pečlivě a dlouho tkané
zrádné ale nenápadné
já všechen život z ní vysaju
ale nejprve si s ní pohraju
abych radost z toho měla
a pořádně se pobavila
Až ji budu pomalu vysávat
budu se jen zákeřně usmívat
vítězství je jenom moje
měla sis dát pozor, chyba tvoje!
Komentáře (1)
Komentujících (1)