Zamilovaná Melancholie
Anotace: Jsme každý sám, a přece spolu...
Já ztrácím tě a zase nalézám
Jsi cizinec v mém srdci
A zároveň jeho součást
Jsi JÁ
A přece máš jiný cíl
Miluji i nenávidím naši samotu
Tu, která nás spojuje
Když tu nejsi
Jsi daleko
A potom se objevíš ve dveřích
Mé srdce ti běží vstříc
Ale jinak se držím opodál
Jsme si souzeni
Já a ty
Navždy sami i společně
Šťastní i nešťastní…
Přečteno 285x
Tipy 10
Poslední tipující: hloubavá, Gabrielle, Mbonita, Kapka, CULIKATÁ, Mraveneček
Komentáře (1)
Komentujících (1)