Obratové dílko, dobrý obsah, nápadité a pro mě trochu smutné, přesto ST!
17.11.2010 19:45:00 | NikitaNikaT.
Hezké,ač na mě dýchl smutek.Však hezké chvilky zůstanou ve vzpomínkách navždy,ty nám nikdo nevezme.Posílám úsměv a culíkatou energii:))
17.11.2010 13:54:00 | CULIKATÁ
Moc hezké, posmutnělé a dojemné, schovejme si tyhle vzácné a cenné střípky hluboko v srdci, posílám ti pohlazení.
17.11.2010 02:00:00 | carodejka