Anotace: Je pravda, že když lidé stárnou, nechají se chytit do klece sentimentu ...
Neshoř, ale zahoř pro toho, co tvůj žár trvale ocení!
19.11.2010 21:58:00 | Lilien
Dříve než si kafe zavdáš,
dáme spolu mumrajčardáš,
pro příště mě napadlo
vzít si i to křesadlo.
Díky za komentík a dodatečně
vítej v literu.
18.11.2010 20:00:00 | ota.pé
Pak už jsem stará
A sedím v kleci
a povídám si sobě vlastní kecy
a sentiment se se mnou divně párá...
18.11.2010 19:39:00 | šuměnka
Smutný obsah, však nadějný závěr... věřím, že se dočkáš, aj za cenu, že to třebas bude někdojiný...
17.11.2010 19:33:00 | NikitaNikaT.
Čardášová "děvčica",to je pěkný...
--jako babizna mi vůbec
nepřipadáš...
Pěkný den.
17.11.2010 11:38:00 | Květka Š.