Godot
*
Opilá láskou, tou esencí života
čekám v mlze ne však na Godota
nesměle doufám, že přitančíš ve víru
růžových plátků a starého papíru.
Rozpleteš struny znavených mandolín
na památku vlasů pár zabalíš do novin
políbíš mne zlehka na chvějící se víčka
a odvedeš do tmy, abys mne moh´ hýčkat.
*
Přečteno 455x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, CULIKATÁ
Komentáře (0)