Jsi můj nejmilejší lhář
V mém světě
máš post iluze
jsi na správném místě
s jinou
a s osudem
hraješ komedie
pouze
přemýšlíš jak to dopadne
ikdyž oba známe závěr
není tu láska
ani záměr
jen naše společné chvíle
Prostě sníme...
Čekám na tvé uhelné oči
na tvou dětskou tvář
kolem tebe se vše točí
jsi můj nejmilejší lhář
V tvém úsměvu je tvá zář
Přečteno 385x
Tipy 12
Poslední tipující: James Libustka, Láďa, Petbab, CULIKATÁ, ZILA78
Komentáře (4)
Komentujících (3)