I KDYŽ TO BOLÍ
Anotace: I na chlapa to někdy přijde....a napíše zamilovanou báseň :-)
I když to bolí tak nesmí to bejt vidět
Za svoje city před jinejma se stydět
Že je to marný žere to moje srdce
Rána jsou kalný a třesou se mý ruce
Klečim tu v křeči
Prosim o smilování
I když to bolí
To tvoje milování
Nemůžu dychat a hlava se mi točí
Nechci si zvykat proč se mi třpytí oči
K čemu mi bude tahle ta tvoje láska
Když neni pravá jen dobře hraná fraška
Přečteno 455x
Tipy 9
Poslední tipující: KeepTheFlameBurning, Janna, tato22, Lockedlady, Honzeek22, la loba, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)