potřebuju
Vynucenej optimismus
holky to nemaj lehký
a stromy zrovna tak,
scházení z očí
scházení z mysli,
lásko, vrať se domů...
Sedávám na posteli
- po babičce -
jaký seš znamení?
Zralý jahody,
tak samozřejmý,
líbej mě sakra!
kvůli tobě
měním náušnice
a slzy
hlavněže bylo
ubrečený ráno dneska
raději si ostříhám vlasy
než poslouchat blues
ubrečený ráno dneska
a já nemůžu
Přečteno 401x
Tipy 4
Poslední tipující: Ejí, 6thSun
Komentáře (0)