Poslední hlt vína

Poslední hlt vína

Anotace: ...

Byla jsem poslední hlt Tvého vína
teď už budou všechna rána jiná
Propršená krása bez deštníku
rozmazaná řasenka v kapesníku...

Rozevřená náruč a v ní pár časáků
listující mezi řádky na dálku
Chybějící zpráva o dnešním dni
ubrečená holka...no tak,promiň mi...

Stupidní naivka v zmuchlaném saténu
bolavá chodidla ponořená v bazénu
Sklenička rozbitá na tisíc střepů
bolí mě hlava,je to k vzteku...

Všude je klid,jen budí mě vzdech
otisky rukou,zůstali na zádech
Vem si mě v noci a v klidu vychutnej
byla jsem cosi,už neznám děj...
Autor Kett, 18.11.2010
Přečteno 469x
Tipy 31
Poslední tipující: Eru Alonnar, Bíša, vodnař, euterpe, carodejka, Niky88, sobý hnusec, bobi bobie, sailorr, Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Lahodné, něžné, plné touhy, opojné, právě tak, jako to víno.))

20.11.2010 14:05:00 | carodejka

líbí

Víno má kouzlit pohodu a úsměv, ale tady mi zní smutně...

18.11.2010 15:35:00 | labuť

líbí

moc pěkné - první sloka skvělá

18.11.2010 15:24:00 | Čardášová.babizna

líbí

Jak slyším víno, hned jsem tady. A dobrý! ST!

18.11.2010 14:46:00 | Zasr. romantik

líbí

St))

18.11.2010 14:14:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel