Vladimíre :-(
Pod tíhou zrady
teď a tady
zpytuji své svědomí.
Tys chtěl mi stavět hrady
otočil ses zády
prý šrámy se ti zahojí.
Zlomils mi srdce
docela lehce
snila jsem s nadějí,
že naše ruce
si v kapkách deště
zas spolu pohrají.
Já chci ještě...
Brával jsi mě za ně
pohrával sis s prsty.
Kdo platit má daně
když procházím místy
kde spolu jsme byli?
Nechci tě znát.
Chci zapomenout
na řeči, co nedají se nazvat city.
Hodně mi ublížily.
Přečteno 372x
Tipy 2
Poslední tipující: la loba
Komentáře (1)
Komentujících (1)