Nebýt sama...
Anotace: Jedna stručná jarní...
Chladná jsou rána březnová,
když slunce k východu se chystá.
Kdy sama sebou míň než jistá
a celá postel? Až moc místa.
Hřejivé jarní večery,
když slunce k západu se stáčí.
Ženy pro lásky tiše pláčí.
A já?
Mně půl postele stačí...
Přečteno 404x
Tipy 13
Poslední tipující: kaše, Gabrielle, Rama_Maslova, sailorr, CULIKATÁ, ZILA78
Komentáře (1)
Komentujících (1)