smutencka
listí žloutne poletuje
a já ve větru slyším hlas
ten co vítr prozpěvuje
opakuji si zas a zas
slyším písně zklamání
slyším písně lásky
hledám cestu poznaní
s přibývajícími vrásky
listí padá a já chci víc
větře duj jen co to dá
a v tom s pohledem na měsíc
slyším hlas..to sem já?
slyším mého srdce přání
co přeje si co chtěl by mít
a já ve větru bez ustání
chci jen s tebou lásko žít
vítr zpívá písně lásky
má tajná přání,tajné sny
stíny ukazují mi obrázky
ve kterých sme jenom my
v obrázcích stínů
tě hladím a obímám
mám strach že se stínem splynu
a tak špatně usínám...
usínám sám na své pelesti
usínám smutkem zarmoucen
chtel bych život bez bolesti
svými sny být pohlcen
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: Niky88, CULIKATÁ
Komentáře (0)