Otče náš...
Klid na duši máš,
to láska hladí ji svými paprsky,
jak modlit se Otče náš,
a nos mít sladký od zmrzky...
Slíbávat něžná slova z rtů Tvých...
když v údolích padá déšť,
na horách padá sníh...
Dotekem vloček...
a koulovačku spolu hrát...
jak jít mezi dětí hlouček
a pod hvězdnou oblohou se milovat...
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Agniezka, Sladkalu
Komentáře (2)
Komentujících (2)