Není JINÁ láska
láska je láska a vždycky byla
a jedno, ke komu pak míří
prostě jen za všech okolností praská
tím gejzírem, jak prskavka a její síla
a stejně žhavě k výši začepýří...
20.11.2010 13:43:00 | šuměnka
Dobrá otázka, ale kdo ví... pak nemohli bychom být my... všecí ostatní.
19.11.2010 06:42:00 | NikitaNikaT.